If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги.От доста време сам собственик на Алфа Ромео 145 1800 кубика 16 винтила,но сега се регистрирам тук.Надявам се да намирам полезна информация и помоц от вас
Здравей колега Наско се казва6 нали.Ами незнам дали е рядък даже и за оптимален несам много сигурен дърпал сам се с други алфи от която една мом4ето каза 4е е 1.6тс 146ца но ме дръпна с 2 коли незнам може и мойта да е прецакана но меже и той да лъже
Здравей колега Наско се казва6 нали.Ами незнам дали е рядък даже и за оптимален несам много сигурен дърпал сам се с други алфи от която една мом4ето каза 4е е 1.6тс 146ца но ме дръпна с 2 коли незнам може и мойта да е прецакана но меже и той да лъже
ина4е си варви няма проблеми из4етох тук и има много хора с проблеми с вариатори дебитомери и така нататък мойта неми дава никакви проблеми
Кракът не ти е достатъчно тежък
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
ами несам от спокоините 6офиори настъпвам си я достатъ4но аз 6те го издиря 4овека за реван6 тои ми каза за този форум ама бе6е одажна преди ножа година някакде
Незнам колега, но аз съм много доволен от моята и падам от 156 2.0тс с една кола, ако беше от варна щях да ти кажа да дойдеш да ги замерим, че с такава като моята не съм се дърпал
Незнам колега, но аз съм много доволен от моята и падам от 156 2.0тс с една кола, ако беше от варна щях да ти кажа да дойдеш да ги замерим, че с такава като моята не съм се дърпал
6те6е да е хубааво найстина.но аз искам реван6 от оня младе6 с златистата 146 ама немога да го намеря все о6е
Comment